dilluns, 30 de gener del 2012

BE CREATIVE!

Fa molts anys una persona em va dir que la inspiració no apareix de sobte mentre estàs descansant en el sofà. La inspiració arriba mentre treballes, mentre la teva ment i el teu cos estan ocupats i es van encadenant les idees. 
He trobat un petit vídeo a internet que dóna algunes claus interessants per afavorir la creativitat.



I és que ja ho deia Pablo Picasso: 
"La inspiración existe, pero tiene que encontrarte trabajando."

4 comentaris:

Arrel-TIC ha dit...

Noemí, sóc Jordi, tens raó en el teu comentari però a vegades vas a descansar i el caparró segueix funcionant per això en el sofà o al llit se't poden ocurrer idees genials.

Noemí Fernández Selva ha dit...

Cert, Jordi! El descans, quan estem treballant, és molt necessari i sovint, inspirador. Però si no estem ficats en cap projecte, difícilment apareixerà una idea genial. I que consti que sempre defensaré que el descans és part de la feina! ;·)

Anònim ha dit...

Senyu, en el meu cas, sempre tinc projectes ballant-me pel cap, però la majoria queden en res, en part perquè no vaig sobrada d’energia, perquè tinc un sofà que em posseeix i un rellotge que m’estafa fen córrer les hores més ràpid del compte. Senyu, que puc fer per què no se m’escapin els projectes?

Noemí Fernández Selva ha dit...

Estimat/da Anònim: el consell de les llistes funciona de meravella, però si et fas la llista mooollttt llaaaaarga, doncs al final la poseeix el sofà o el rellotge, així que més val fer-la curteta i anar tatxant (però "anar tatxant" significa que "ja està fet"!).
Una forta abraçada!