dijous, 24 de març del 2011

SALÓ DE L'ENSENYAMENT 2011

Dins la Setmana de la Formació i el Treball, es celebra a Barcelona, del 23 al 27 de març, el SALÓ DE L'ENSENYAMENT 2011. Al Saló es pot trobar informació  educativa d'estudis de batxillerats universitaris i superiors, idiomes, estudis de FP i orientació personalitzada entre d'altres. S'organitzen, també, sessions informatives per a les famílies. És molt recomenable l'assistència per a adolescents i joves que han de decidir la seva trajectòria professional.
Foto: Flickrcc
Més informació: 
http://www.ensenyament.com:80/portal/appmanager/efiraSalones/S085011?_nfpb=true&_pageLabel=portals_portal_portal_page_143

3 comentaris:

Albert ha dit...

Hola! jo vaig anar al saló de l'ensenyament buscant cursos a distancia i realment em va servir de molta ajuda. Es fantástic que se celebrin fires com aquestes!
Felicitats pel blog!

Noemí Fernández Selva ha dit...

Moltes gràcies, Albert!!
Estic d'acord amb tu en què està molt bé que hi hagi fires com el Saló de l'Ensenyament. L'orientació a l'hora de triar estudis és bàsica per assegurar l'èxit.
Salutacions! :)

Anònim ha dit...

Es cert! a mi tb em va servir de molta ajuda el salo de l'ensenyament! tb buscava cursos per fer, encara que no fossi npres cual